Empirisoft Support

    Welcome to Empirisoft Support
Results 1 to 2 of 2

Thread: Button Box Setup

  1. #1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    23

    Button Box Setup

    We spent several hours trying to figure out how to set up our DirectIN button box. Through a process of trial and error, we were able to get the two boxes to respond by programming them to match keys 87 and 88. I'm curious as to what will happen when we try to program the skins with 3 keys.

    The DirectIn boxes state that they can be programmed to match any keys on the keyboard. My question is: HOW? Can't find instructions for this anywhere and it certainly wasn't intuitive to the 4 people we had working on this project.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    294
    Hi Folks,

    Which button boxes are these?

    They can be programmed to match any key on the keyboard, but only here in our shop. They aren't field editable.

    In general, unless we hear otherwise, we program them so that the first nine buttons output the characters [1 9], as seen on the keyboard above the letter keys.

    If you open a text editor such as TextEdit or WordPad and press various buttons on the box, which characters do you see displayed on the screen?

    John

Similar Threads

  1. Using DirectRT / MediaLab with a Button Box
    By JEC in forum Hardware Questions
    Replies: 1
    Last Post: 05-24-2007, 04:29 PM
  2. Mouse vs. keyboard vs. button box
    By jarvis24 in forum Hardware Questions
    Replies: 1
    Last Post: 05-10-2007, 07:14 AM
  3. Problems using a button box
    By halemayehu in forum DirectRT Older Versions: Troubleshooting
    Replies: 2
    Last Post: 08-28-2006, 03:57 PM
  4. Button box
    By JEC in forum Hardware: Suggestions & Feedback
    Replies: 0
    Last Post: 05-16-2006, 12:51 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •