Empirisoft Support

    Welcome to Empirisoft Support
Results 1 to 3 of 3

Thread: v2010 doesn't accept percentage values in loc field

  1. #1
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    13

    v2010 doesn't accept percentage values in loc field

    DirectRt 2010.2.103.1115 (on Win XP) doesn't accept percentage values in the loc-field (e.g. "0,.1,1").

    Error: 15 System.InvalidCastException: Conversion from string ".1" to type 'Single is not valid.

    Because of this error, old input files that used to work in v2008 are broken now. Or am I missing something?

  2. #2
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    13
    Can you give me an update on this? Is this resolved in v2012?
    Thanks.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    3,321
    Yes, this is no longer an issue in v2012.

Similar Threads

  1. MediaLab doesn't recognize pictures
    By ssssss in forum MediaLab Older Versions: How Do I...
    Replies: 0
    Last Post: 01-19-2011, 04:20 PM
  2. "ok" in data field
    By CIBFR in forum MediaLab Older Versions: Troubleshooting
    Replies: 0
    Last Post: 07-06-2010, 05:00 PM
  3. 99 as values for variables that should not be missing values?
    By Cassiopeia in forum MediaLab Older Versions: Troubleshooting
    Replies: 4
    Last Post: 04-23-2008, 04:35 PM
  4. Animated GIF doesn't animate
    By jarvis24 in forum MediaLab Older Versions: Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 02-19-2007, 11:22 AM
  5. Video quality doesn't look quite right in DirectRT
    By jarvis24 in forum DirectRT Older Versions: Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 07-23-2006, 06:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •