Empirisoft Support

    Welcome to Empirisoft Support
Results 1 to 2 of 2

Thread: Medialab plays only some .mp3 files

  1. #1

    Medialab plays only some .mp3 files

    I am running Medialab version 2008.1.33 on vista. The experiment has 2 conditions - one which plays sound file A the background, and another which plays sound file B in the backgroud. We use the "Background sound" function to do this. The 2 conditions are identical except for the sound file. However, one .mp3 file works in medialab, and the other one doesn't. Both play using window media player on the computer.

    Each file is 40-50mb, so it won't let me attach, but I can send the files in a separate e-mail if desired. Please let me know what we can do to get the second file to play.

    thanks,
    Leah

  2. #2
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    3,323
    Please email us directly at support@empirisoft.com and I can send you ftp details so we can compare your two sound files. First thing to look at would be to right click on them, select Properties and then Details to see if there are any obvious differences. At least that is the first thing I would/will check when we receive them.

Similar Threads

  1. MediaLab vs Inquisit using .exp files (case 6837)
    By jarvis24 in forum MediaLab Older Versions: Troubleshooting
    Replies: 3
    Last Post: 01-07-2015, 07:50 PM
  2. Screen Flashes when Video Plays
    By jebert in forum DirectRT Older Versions: Troubleshooting
    Replies: 6
    Last Post: 07-07-2011, 05:12 AM
  3. mp4 plays with sound in other players but not MediaLab despite 3ivx
    By nprause in forum MediaLab Older Versions: Troubleshooting
    Replies: 6
    Last Post: 11-06-2009, 12:21 AM
  4. Direct RT input files for IAT do not run in MediaLab
    By tina.schweizer in forum MediaLab Older Versions: Troubleshooting
    Replies: 3
    Last Post: 03-05-2008, 03:13 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •