Empirisoft Support

    Welcome to Empirisoft Support
Results 1 to 2 of 2

Thread: Display RT Feedback?

  1. #1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    18

    Display RT Feedback?

    Hi,
    I have created a task whether I would like to display both correct and incorrect feedback after each response. The best way I could figure out doing that was via jumping. I had also wanted to display the RT for the response when I state correct or incorrect, but cannot see a way to do that. Is it possible?
    Thanks
    Last edited by jarvis24; 09-25-2007 at 07:29 AM.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    3,318
    No, but we are working on this for a future version. i.e., the use of variables for feedback insertion.

Similar Threads

  1. Feedback for incorrect responses
    By GYuan in forum DirectRT Older Versions: How Do I...
    Replies: 1
    Last Post: 09-19-2007, 03:13 PM
  2. Correct and Incorrect Feedback
    By jarvis24 in forum DirectRT Older Versions: How Do I...
    Replies: 1
    Last Post: 08-24-2007, 10:27 AM
  3. Occasional feedback
    By sarahekd in forum DirectRT Older Versions: Troubleshooting
    Replies: 5
    Last Post: 06-25-2007, 02:19 PM
  4. Formatting Feedback and Instruction Screens
    By jarvis24 in forum MediaLab Older Versions: How Do I...
    Replies: 4
    Last Post: 11-17-2006, 09:01 AM
  5. providing block-level feedback
    By olsza7 in forum DirectRT Older Versions: How Do I...
    Replies: 1
    Last Post: 11-28-2005, 04:41 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •