Empirisoft Support

    Welcome to Empirisoft Support
Results 1 to 6 of 6

Thread: Run-time error '9'

  1. #1

    Run-time error '9' (case 23223)

    Hello,

    When running my study, I've found that attempting to use the spacebar rather than using the mouse to click "continue" causes an error message to pop up: "Run-time error '9': Subscript out of range" and MediaLab crashes. The study only uses images, no video or HTML. Any ideas on how to fix this?

    Thanks for your help!
    Last edited by jason_reed; 04-04-2016 at 09:20 AM.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    1,090
    Please tell me the full version number (i.e., 20xx.x.xxx) of your copy of MediaLab. You can find it by opening MediaLab and selecting Help>About MediaLab from the main menu bar.

    Please also send me a copy of the MediaLab .que or .exp file and other files needed to run it in MediaLab that is causing this error message to appear. You can either upload it here or send it to me directly at support@empirisoft.com (please reference case 23223).

    Please also send me a copy of your computer's dxdiag report. This is straightforward to make. Click on the Start button, type dxidag into the Search box, run the dxdiag.exe application, and save a copy of the dxdiag.txt report to send to me.
    Jason Reed
    Empirisoft Software Support Specialist

  3. #3
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    1,090
    test post for ticket system
    Jason Reed
    Empirisoft Software Support Specialist

  4. #4
    Hi Jason,

    Thank you for your reply. I've emailed you with the files you requested.

    Thanks!

  5. #5

    Problem solved!

    Jason suggested that instead of placing a .bmp file directly in the .exp file, I put the .bmp file in the BackImage field of an Instruction item in its own .que file. Then place that .que file with the single Instruction item in the .exp file.

    This solved my problem. Thank you.

  6. #6
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    1,090
    You're welcome.
    Jason Reed
    Empirisoft Software Support Specialist

Similar Threads

  1. Run-time error 380
    By mghosn in forum MediaLab Older Versions: General Questions
    Replies: 0
    Last Post: 11-08-2011, 10:59 PM
  2. run time error 9
    By goblin in forum MediaLab Older Versions: Troubleshooting
    Replies: 6
    Last Post: 10-28-2011, 06:59 PM
  3. run time error 13
    By nkeck in forum MediaLab Older Versions: Troubleshooting
    Replies: 0
    Last Post: 05-25-2011, 12:38 PM
  4. run time error 75
    By aubreyj in forum MediaLab Older Versions: Troubleshooting
    Replies: 3
    Last Post: 04-23-2008, 01:01 PM
  5. Run time error 401
    By craloia in forum MediaLab Older Versions: Troubleshooting
    Replies: 6
    Last Post: 03-04-2008, 09:31 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •