Empirisoft Support

    Welcome to Empirisoft Support
Results 1 to 2 of 2

Thread: TTL signals to BioNex box: Direct RT 2010 (case 15656)

  1. #1
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1

    TTL signals to BioNex box: Direct RT 2010 (case 15656)

    I'm having difficulty getting Direct RT (v2010) to send ttl signals to a connected machine via the parallel port. Direct RT is running on a Windows 7 desktop PC, which is connected via parallel port to a BioNex box from Mindware Technologies LTD which collects physiology data. That box is in turn connected to a second desktop PC running Windows XP, which has software that allows us to view the physiology signals as they are being acquired and which can mark the data during acquisition based on ttl signals being sent from the stimulus computer (i.e., the one the participant is sitting at running Direct RT).

    I am able to send ttl signals through another program (ePrime) using this same set-up, so I know the port is working and I know the port address is correct, but for some reason the ttl signals I'm
    sending from Direct RT aren't coming through on the acquisition machine. The TTL I/O test seems to work properly on the Direct RT machine but it isn't changing the signal value on the acquisition machine at all.


    Last edited by jason_reed; 08-19-2014 at 03:57 PM.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    1,088
    Using DirectRT v.2014.1.104 resolved this problem.
    Jason Reed
    Empirisoft Software Support Specialist

Similar Threads

  1. TTL signals via Bluetooth? (case 407)
    By marga in forum DirectRT Older Versions: General Questions
    Replies: 1
    Last Post: 05-05-2015, 02:10 PM
  2. Sending TTL signals to ASL eyetracker (case 16133)
    By daniellecornish in forum DirectRT v2018: Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 09-16-2014, 12:17 PM
  3. Sending TTL Signals (case 472)
    By jbeylev in forum DirectRT Older Versions: General Questions
    Replies: 2
    Last Post: 04-01-2012, 12:05 PM
  4. TTL SIgnals - Pins?
    By jbeylev in forum DirectRT Older Versions: General Questions
    Replies: 2
    Last Post: 02-28-2012, 07:21 AM
  5. Using a comma when receiving TTL signals?
    By jarvis24 in forum DirectRT Older Versions: Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 10-02-2006, 09:08 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •