Empirisoft Support

    Welcome to Empirisoft Support
Results 1 to 2 of 2

Thread: delay presenting image stimuli (case 15436)

  1. #1

    delay presenting image stimuli (case 15436)

    Hello,

    I am using DirectRT to run an experiment in which participants view sequences of four image stimuli for 250ms each. Between the presentation of each image, there appears to be an ~800ms-1000ms delay where only the blank background is shown.

    I have tried multiple suggestions found from this website and from colleagues, including placing the stim/experiment on the harddrive (was working through a network), increasing the presentation time, running on computers with different versions of DirectRT... and I'm still unable to resolve the issue. The image files are rather small as well (106kb).

    Any help would be very appreciated.

    Thanks,
    Steve
    Last edited by jason_reed; 07-30-2014 at 12:50 PM.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    1,082
    Can you please upload a copy of your input file and styles.drt file and a few of the image files that make up one trial? I'd like to be able to try to recreate this delay on my copy of DirectRT. If you would prefer, you can send these materials to me directly at support@empirisoft.com.
    Jason Reed
    Empirisoft Software Support Specialist

Similar Threads

  1. Stimuli present in stim folder but not presenting (case 3729)
    By fusiform1 in forum DirectRT v2018: Troubleshooting
    Replies: 6
    Last Post: 01-08-2013, 03:23 PM
  2. having participant-specific image stimuli
    By MarinaM in forum DirectRT Older Versions: How Do I...
    Replies: 0
    Last Post: 11-12-2010, 01:38 PM
  3. Presenting stimuli in different orders using responses.xls
    By cbrownkramer in forum MediaLab Older Versions: Troubleshooting
    Replies: 3
    Last Post: 04-30-2008, 03:52 PM
  4. Presenting multiple text stimuli w/ randomization?
    By sangoh in forum DirectRT Older Versions: How Do I...
    Replies: 1
    Last Post: 03-26-2007, 09:44 AM
  5. Presenting words for 150ms
    By jarvis24 in forum MediaLab Older Versions: How Do I...
    Replies: 1
    Last Post: 02-22-2006, 07:00 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •