Empirisoft Support

    Welcome to Empirisoft Support
Results 1 to 2 of 2

Thread: requesting LOC value when value already exists-Error during launch (case 12493)

  1. #1
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    1

    requesting LOC value when value already exists-Error during launch (case 12493)

    Each time I try to launch my input file I get an error stating that row 31 is missing a LOC value but when I check the file the LOC values are all in place, I have even tried changing the LOC values for that row but I still got the error message.
    Attached Files Attached Files
    Last edited by howse.ad; 01-24-2014 at 06:38 PM. Reason: Add attachment

  2. #2
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    1,089
    Could you please upload a copy of your styles file?
    Jason Reed
    Empirisoft Software Support Specialist

Similar Threads

  1. Launch from command line with missing values (case 1380)
    By jzadra in forum DirectRT v2018: How Do I...
    Replies: 3
    Last Post: 12-11-2015, 11:22 AM
  2. Launch Sound Test from command line (case 449)
    By oneeyedragon in forum DirectRT v2018: How Do I...
    Replies: 1
    Last Post: 09-16-2014, 02:26 PM
  3. Can Medialab launch InputRt?
    By jlarsen in forum MediaLab Older Versions: How Do I...
    Replies: 1
    Last Post: 01-07-2009, 09:55 AM
  4. Style code exists but can't be found
    By Aesics in forum DirectRT Older Versions: Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 09-01-2008, 12:30 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •