Empirisoft Support

    Welcome to Empirisoft Support
Results 1 to 2 of 2

Thread: TTL codes not showing in data (case 4840)

  1. #1

    TTL codes not showing in data (case 4840)

    (DirectRT version 2008 ) We are having an issue with our ttl codes not showing up anymore in WinEEG. Using PUTTY we can see that we are receiving information from the slave computer on the primary (suggesting the problem is not with computer to computer communication). Even so, nothing is coming in in the form of ttl codes on the data screen in WinEEG. What it seems like it that DirectRT is no longer sending them. The same files that worked previously (meaning we have recorded ttl codes for it in our data) are no longer showing ttl codes when we re-run them. At a loss as to how to proceed. Why is it not sending ttl codes anymore?
    Last edited by jason_reed; 09-15-2014 at 11:50 AM.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    1,078
    Hi there!

    Was there anything I could help you with in using DirectRT to send ttl signals to WinEEG?
    Jason Reed
    Empirisoft Software Support Specialist

Similar Threads

  1. Direct RT and Tablet (case 3121)
    By Lulu in forum DirectRT v2018: Troubleshooting
    Replies: 5
    Last Post: 10-23-2014, 03:59 AM
  2. Direct RT and Tablet
    By Lulu in forum DirectRT Older Versions: Sharing Area
    Replies: 0
    Last Post: 11-02-2012, 04:12 PM
  3. IAT data from Direct RT
    By lab500 in forum DirectRT Older Versions: Troubleshooting
    Replies: 0
    Last Post: 10-04-2011, 11:49 PM
  4. Direct RT
    By e.beatrice in forum DirectRT Older Versions: General Questions
    Replies: 7
    Last Post: 08-11-2011, 10:40 AM
  5. New to Direct RT
    By swapna_m6 in forum DirectRT Older Versions: How Do I...
    Replies: 1
    Last Post: 10-08-2007, 04:31 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •