Empirisoft Support

    Welcome to Empirisoft Support
Results 1 to 2 of 2

Thread: problem with recoding responses (case 463)

  1. #1
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    4

    problem with recoding responses (case 463)

    I created a questionnaire in medialab which consists of several simple "fill-in-the-blank" and "scale responses". However, in the "by questionnaire" csv file, the answers to the questions sometimes were precedented by several "99", I looked up the key codes and "99" doesn't represent anything in the keyboard. How could I correct this?

    By the way, the link to "contact" you or "ask questions directly" is not working on your site. Is there an email address to which I can send my data file for you to take a look at the problem?

    Thank you!
    Last edited by jason_reed; 11-18-2015 at 12:57 PM.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    1,089
    Values of 99 in the data file mean that no response was recorded. This could be due to MediaLab skipping over those questions. Were there any unexpected skips that occurred while running the files in MediaLab?

    If you would like to send files or questions directly to us, please do so using support@empirisoft.com.
    Jason Reed
    Empirisoft Software Support Specialist

Similar Threads

  1. Responses.xls Problem
    By ChrisB in forum MediaLab Older Versions: Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 01-30-2009, 03:54 PM
  2. Trouble recoding data values for multiple response items
    By jarvis24 in forum MediaLab Older Versions: Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 05-09-2008, 01:26 PM
  3. Recoding issues with response options
    By jarvis24 in forum MediaLab Older Versions: Suggestions
    Replies: 3
    Last Post: 01-23-2007, 03:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •