Empirisoft Support

    Welcome to Empirisoft Support
Results 1 to 2 of 2

Thread: Media Lab project looks different on different computer (case 470)

  1. #1
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1

    Media Lab project looks different on different computer (case 470)

    My MediaLab is acting strange. When I save something on our network drive and I open it elsewhere it looks different than how I saved it on the other computer. This is very confusing. The computers have the same version of MediaLab.
    Last edited by jason_reed; 12-08-2015 at 05:34 PM.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    1,078
    If possible, run your MediaLab files from the same drive on which the MediaLab program is installed. This should limit the number of factors that could get in between MediaLab and the files it uses.
    Jason Reed
    Empirisoft Software Support Specialist

Similar Threads

  1. two response boxes on the same computer
    By mvu in forum DirectRT Older Versions: How Do I...
    Replies: 0
    Last Post: 12-13-2010, 05:35 AM
  2. Can DirectRT stand alone for my project?
    By lafresca in forum Pre-Sales and Licensing FAQ
    Replies: 3
    Last Post: 11-09-2010, 01:28 PM
  3. Medialab on extra computer
    By EDONNY in forum Pre-Sales and Licensing FAQ
    Replies: 1
    Last Post: 02-07-2008, 04:21 PM
  4. Sending TTL signal from one computer to another
    By jarvis24 in forum Hardware: Troubleshooting
    Replies: 2
    Last Post: 11-12-2007, 05:52 PM
  5. move questionnaire from old computer to new one
    By ap26 in forum MediaLab Older Versions: Troubleshooting
    Replies: 6
    Last Post: 10-19-2007, 04:10 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •