Empirisoft Support

    Welcome to Empirisoft Support
Results 1 to 3 of 3

Thread: Problems with conditional skipping (case 471)

  1. #1
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    4

    Problems with conditional skipping (case 471)

    I have a conditional skip where individuals select 1 and should skip one questionnaire. I have the first variable name of the questionnaire they should skip to, but it continues to go to the one I want them to pass. I cannot figure out what is wrong with the que file. PLEASE help.
    Last edited by jason_reed; 12-08-2015 at 06:04 PM.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    987
    If you would like to upload your .que file or send it to support@empirisoft.com, I will be happy to look at it.
    Jason Reed
    Empirisoft Software Support Specialist

  3. #3
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    987
    Hi IRLab,

    I'd like to see the actual files in question to help me make sure that I know how you are trying to use the skip function. Please either upload them here or send them to support@empirisoft.com and reference case 471.

    Jason
    Jason Reed
    Empirisoft Software Support Specialist

Similar Threads

  1. Conditional skipping, unconditional skipping, and randomization
    By quinnk in forum MediaLab Older Versions: General Questions
    Replies: 4
    Last Post: 10-17-2008, 10:09 PM
  2. Create a Conditional Skip Pattern?
    By cazessus in forum MediaLab Older Versions: How Do I...
    Replies: 6
    Last Post: 10-15-2007, 10:35 AM
  3. Backward Conditional Skip
    By ynwong in forum MediaLab Older Versions: How Do I...
    Replies: 1
    Last Post: 10-08-2007, 02:00 PM
  4. Conditional skipping based on cumulative scoring
    By Strass in forum MediaLab Older Versions: How Do I...
    Replies: 1
    Last Post: 02-09-2007, 08:44 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •