Empirisoft Support

    Welcome to Empirisoft Support
Results 1 to 5 of 5

Thread: TTL locked to responses (case 6366)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    18

    TTL locked to responses (case 6366)

    Hi--

    I'm an old user of DRT (v2006), but a new user of v2010. I run ERP studies and have used the TTLecho function to allow me to send a TTL code based on a subject's response. However, I cannot get v2010 to send TTLs using the old TTLecho.txt file. Is there some new way of doing this that I am not aware of? I'm about ready to start a study and assumed this part would work, so could someone please respond to this query as soon as possible?

    best,

    Michael

  2. #2

    Is there an answer to this? (case 6366)

    Hi Michael,

    Did you ever find an answer to this question? I am a user of v2008, and the ttlEcho feature is not working for me either.
    Last edited by jason_reed; 01-07-2015 at 10:34 PM.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    34
    Quote Originally Posted by whiteej View Post
    Hi Michael,

    Did you ever find an answer to this question? I am a user of v2008, and the ttlEcho feature is not working for me either.
    Hi. If you'd like, I'm glad to review your files, as another pair of eyes, in an attempt to see if we can figure this out.

  4. #4

    Sample files

    Here is an input file that we are using along with our attempted ttlEcho.txt file
    Attached Files Attached Files

  5. #5
    Also here is a screen shot of the containing folder.

    Thanks!!!
    Attached Files Attached Files

Similar Threads

  1. Program with TTL signals closing prematurely (case 2833)
    By rimma in forum DirectRT Older Versions: Troubleshooting
    Replies: 6
    Last Post: 01-23-2015, 05:15 PM
  2. Sending responses via TTL (case 5907)
    By AaronNewman in forum DirectRT Older Versions: How Do I...
    Replies: 5
    Last Post: 03-13-2013, 10:41 AM
  3. Record responses about the location of an event on the screen (case 3877)
    By griffdj in forum MediaLab v2018: How Do I...
    Replies: 1
    Last Post: 12-06-2012, 01:26 PM
  4. Problems with TTL
    By mugur65 in forum MediaLab Older Versions: Troubleshooting
    Replies: 2
    Last Post: 04-27-2007, 01:49 PM
  5. Can we install in a locked down lab?
    By jarvis24 in forum Pre-Sales and Licensing FAQ
    Replies: 2
    Last Post: 09-14-2006, 01:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •