Empirisoft Support

    Welcome to Empirisoft Support
Results 1 to 2 of 2

Thread: Can you move the password box?

  1. #1
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    3,309

    Can you move the password box?

    [edited from support email]

    Is there any way to move the password box (associated with the 'x'
    parameter) to a different location on the screen?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    3,309
    Nope, but you can use this html based custom password item instead and modify it to your heart's content:

    http://www.empirisoft.com/support/showthread.php?t=222
    Last edited by jarvis24; 05-30-2006 at 07:00 PM.

Similar Threads

  1. Custom password screen
    By jarvis24 in forum MediaLab Older Versions: Sharing Area
    Replies: 3
    Last Post: 09-05-2011, 11:38 AM
  2. Make participant move slider before pressing "continue"
    By JBeaudry in forum MediaLab Older Versions: How Do I...
    Replies: 6
    Last Post: 10-06-2010, 05:07 PM
  3. Problems using a button box
    By halemayehu in forum DirectRT Older Versions: Troubleshooting
    Replies: 2
    Last Post: 08-28-2006, 03:57 PM
  4. Button box
    By JEC in forum Hardware: Suggestions & Feedback
    Replies: 0
    Last Post: 05-16-2006, 12:51 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •