Empirisoft Support

    Welcome to Empirisoft Support
Results 1 to 2 of 2

Thread: TTL Not Working In DirectRT, Works Fine in MediaLab and I/O Test (case 33630)

  1. #1
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    1

    TTL Not Working In DirectRT, Works Fine in MediaLab and I/O Test (case 33630)

    I'm trying to send TTL signals to a machine running BioPac/AcqKnowledge. The TTL works fine in MediaLab and IOTest, but not in DirectRT. I'm running 2014 versions of DirectRT and MediaLab on Windows 7 Professional. The port address I'm using is -12272. Any advice appreciated-thanks!
    Last edited by jason_reed; 02-20-2019 at 08:03 AM.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    1,085
    Please share a copy of your DirectRT input file and any other .txt file you may be using to send the ttl signal and we will be happy to look at it. You can either attach a copy to a post in this forum thread or send it directly to support@empirisoft.com (please reference case 33630)
    Jason Reed
    Empirisoft Software Support Specialist

Similar Threads

  1. Missing LOC value in version 2008 but works fine in version 2010 (case 475)
    By eskim in forum DirectRT Older Versions: General Questions
    Replies: 2
    Last Post: 12-08-2015, 06:28 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 09-11-2015, 09:50 AM
  3. ttl test program not working (case 10436)
    By ARLUser in forum DirectRT v2018: Troubleshooting
    Replies: 8
    Last Post: 09-27-2013, 09:34 AM
  4. TTL suddenly not sending - I/O test not working
    By melc in forum Hardware: Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 10-08-2010, 12:57 PM
  5. Response Box not working with MediaLab or DirectRT
    By akr in forum Hardware: How Do I...
    Replies: 1
    Last Post: 05-19-2008, 05:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •