Empirisoft Support

    Welcome to Empirisoft Support
Results 1 to 2 of 2

Thread: Get a value of "none" as a response option?

  1. #1
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    3,313

    Get a value of "none" as a response option?

    [edited from another post}

    I would like to anchor a Likert scale with "none" at the lower end. None alone results in no label, 'none' or "none" shows ' and " respectively. How do I just get "none" without quotation marks?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    3,313
    since "none" normally indicates that you do not want a label, you can trick MediaLab into showing it by putting a space after it, i.e., "none " without the quotes.

Similar Threads

  1. Make participant move slider before pressing "continue"
    By JBeaudry in forum MediaLab Older Versions: How Do I...
    Replies: 6
    Last Post: 10-06-2010, 04:07 PM
  2. "Go Back" option
    By Pamela in forum MediaLab Older Versions: Suggestions
    Replies: 1
    Last Post: 09-14-2006, 03:37 PM
  3. "Go Back" option
    By Pamela in forum MediaLab Older Versions: Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 09-14-2006, 03:37 PM
  4. Create a "decline to respond" option?
    By jarvis24 in forum MediaLab Older Versions: How Do I...
    Replies: 2
    Last Post: 06-17-2006, 09:37 AM
  5. Another window called "Form1" appears
    By jarvis24 in forum DirectRT Older Versions: Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 11-28-2005, 04:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •